top of page

Föreläser om ptsd och sexuella övergrepp den 24 oktober, Hälsans Hus kl: 18:30-21:00

Föreläsningen riktar sig till alla som vill ha mer kunskap om ptsd och sexuella övergrepp. Den riktar sig också till dig som är förälder eller arbetar med barn, t ex: På förskola/skola, inom vården och socialt arbete. I denna föreläsning berättar jag min historia om när min svarta minneslåda väcktes till liv. Minnet av hur jag som barn blev utsatt för sexuella övergrepp. Jag beskriver min väg tillbaka och hur jag tog mig igenom ett akut posttraumatiskt stressyndrom (ptsd). Jag kommer att dela med mig av viktiga "verktyg" som jag använde mig av och som även idag hjälper mig att upprätthålla balansen i mitt liv. Jag berättar också om likheten mellan ptsd och adhd, jag tar upp vilka tecken utsatta barn kan visa och var det finns hjälp att få. I föreläsningen ger jag exempel på hur undervisning och samtal med våra barn kan förebygga övergrepp. Jag kommer även att ge dig tips på hur du kan bemöta någon som har varit utsatt. Välkommen att boka din plats genom att swisha 250 kr till 070 172 62 61 skriv föreläsning 24 oktober i meddelandefältet. Maila: info@healtolive.org om ni önskar faktura. Kvitto mailas eller fås på plats.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page