top of page

En dag för dig- Retreat

På Spiragården Åre den 10 juli.


En dag för dig passar för alla som vill ge sig själva egen tid, återhämtning och få mer energi. Det viktiga är att du kommer med ett öppet sinne och vågar släppa eventuella förväntningar på dig själv och på andra, tillåt dig att bara vara du.


Vissa övningar kan starta din personliga utveckling eller hjälpa dig att komma vidare om du har stagnerat. Du kommer att få det just du behöver.


Dagens program kl: 9:00-16:30 lördagen den 10 juli:


֍ Plats: Spiragården Åre i Undersåker max antal deltagare är 11.


֍ Förmiddagen: Mjuk yoga som öppnar upp och balanserar dina chakran, avlutas med avslappning och meditation. Jag går igenom hur du öppnar och stänger dina chakran och inkluderar en chakrabalansering som du kan göra hemma eller ute i naturen.


֍ Vegetarisk lunch ca kl: 12 - 13 serveras av Spiragården och ingår i kostnaden. Anmäl ev. allergier senast 3 dagar innan.


֍ Eftermiddagen: Trumresa, du ligger ner och jag trummar och guidar dig på en inre resa. Därefter får du en Shamansk healing, vilket innebär att du ligger ner och får healing genom trummans vibrationer. Behandlingen verkar både på det fysiska, psykiska, känslomässiga och andliga planet. Vibrationerna löser upp spänningar och blockeringar och verkar 78 timmar efter behandlingen.

֍ Om det finns tid och vädret tillåter avslutas dagen med en eldceremoni.


֍ Kostnad: 1150 kr inklusive fika och vegetarisk lunch.


Välkommen att boka din plats via bokadirekt.se - Spiragården Åre där du betalar anmälningsavgiften 350 kr.


https://www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029


Resterande belopp betalas på plats med swish, kontant eller faktura.


Har du frågor kontakta Johanna på: info@healtolive.org

eller tel:070 172 62 61


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page